Потребно је: 350 гр брашна; 120 мл млека; 10 гр квасца свежег; 1 кашика уља; 1 кашичица шећера; мало соли.
Надев: 100 гр тврђег сира; 100 гр суве кобасице; мало сувог врата; чери парадајз; маслине; мало рузмарина; 3 чена белог лука.
Припрема: У млако млеко додати шечер и квасац па кад се истопи додати уље, брашно и со и замесити глатко мекше тесто. Оставити пола сата да се одмори па га пребацити у мањи плех који је обложен пек папиром.
У тесто убацити шећер, суви врат парадајз сечене на пола бели лук сечен на четвртине.. Премазати уљем, искидати рузмарин па побацати преко погаче, крупну со, ким. Пећи на 200 степени Ц 35 мин.