Пуњене паприке на медитерански начин: Проверени рецепт за најбоље летње јело

0
780
Фото: Јутјуб/принтскрин

Потребно је:

6 паприка бабура
360 гр туњевине
250 мл грчког јогурта
кашика сенфа
1 млади лук
сок од пола лимуна
80 гр кикирикија
со и бибер
50 гр качкаваља
Припрема: Узмите паприке, пресеците на пола, ставите у плех и пеците у рерни на 220 ц око 20 минута. За то време направите надев. Помешајте туњевину, грчки јогурт, сенф, млади лук, сок од лимуна и кикирики. Посолите и побиберите. Надевајте паприке, на крају додајте рендани качкаваљ, и запеците још 5 минута на 220ц.

Pročitajte i  Сиротињско јело које је Гага Николић ОБОЖАВАО: Правио га је сам и увек јео уз пиво

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име