Рецепт оца Тадеја којим је сам себе излечио: Несносни болови, гастритис и реума НЕСТАЛИ су као руком однешени!

0
2916

У Србији је од давнина популарно третирање болести народним лековима; неки су чак више веровали народној медицини него званичној.

Отац Тадеј, један од најпознатијих православних духовника, није био из те групе људи – патио је од реуме која му је задавала несносне болове у зглобовима, као и од закрчења вена. Ишао је код лекара, али за његово стање није било лека који би га у потпуности излечио. Тада се окренуо народној медицини, односно рецепту који је пронашао у књизи о лековитом биљу.

Ево како је све то било:

“Била нека лекарка у Београду, нека сестра Борка, по њеном упутству ја сам годинама ишао у бању, због реуме и гастритиса. Не помаже бања, само мало ублажава. Лекови исто тако. Па ми је додијала та бања.

Pročitajte i  Обновите имунитет за само 15 секунди: Чувени московски специјалиста открио је невероватан и једноставан рецепт

Понекад сам ишао два пута годишње. Па рекнем да више нећу ићи, па шта буде нека буде. Али стара болест, десна рука ми се била два пута укочила. А доктор каже: вежбај, човече, изгубићеш и другу руку.

Стално сам имао болове. Kад год подигнем руку, болови; не могу ни да се прекрстим. А имао сам књигу о травама, па погледам, можда има нешто. У књизи описују једног лекара у Паризу, који је лечио једну жену сву реуматичну и непокретну. Давао јој је да пије чај од листова црне рибизле, и потпуно је излечио. Ја кажем брату, иди у расадник, наћи ћеш негде, па купи колико можеш да купиш садница. И он је нашао 20 садница и донео.

Pročitajte i  Кувани парадајз чуваће ваше здравље до пролећа: Једноставан рецепт за све домаћице
Отац Тадеј

И чим је пролистао, ја одмах почнем да пијем чај. У пола литре стави се 10-20 лиски, у кључалу воду, и после један кључ-два, измакнем.

Треба да се пије без шећера. Једноставно врућу воду. Ја узмем на кашичицу меда на језик, док не попијем пола литра чаја. И тако ујутро, увече, и видим да ми је добро. Све лакше и лакше и нема болова, немам ништа.

И ето, нестала реума и гастритис, и закрчење вена.

Pročitajte i  Мирослав Мика Антић: "У сваком септембру има нечег налик на тихе растанке..."

Храна чини своје. Ми сви волимо да једемо до сита. Уносимо у себе много калорија, а онда организам прима колико му је потребно, што може, што не може остаје и таложи се у мишићима. Потом настаје гастритис и закрчење вена. И онда страдају као и ја, јер воле да до сита једу.

Ти не једеш умерено, човече, него увек се пресићаваш. И ниједан лек не делује на та обољења као чај од црне рибизле. Витамин Ц много освежава и даје потенцијал срцу, али није за реуму. Њу раствара само чај од листа црне рибизле.”

(Текст: Стил.курир.рс)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име