Рецепт стар 50 година! Кремаст и млечан сутлијаш какав је само бака знала да направи

0
2661

Састојци:

100 грама пиринча
750 мл млека
4-5 кашике шећера
Прстохват соли

Sutlijaš sa cimetom

Припрема:

Kувајте пиринач у води три минута, а затим оцедите.

У млеко додајте прстохват соли и ставите на ватру да проври.

Додајте пиринач и кувајте на слабој ватри док принач не упије млеко, немојте мешати.
У кувани пиринач додајте шећер и опрезно промешајте како би зрна остала цела.

Inicijalizacija u toku...
Pročitajte i  Славимо Свете Враче: Дан за молитву за оздрављење, ево који су обичаји

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име