Рус који је ПРЕДВИДЕО КОРОНУ? Још пре 60 година упозорио је на БОЛЕСТ која ће променити свет?

0
970
Фото: Википедија

Током 2020. и 2021. Русију и свет погодиће необична болест, која ће претходити судбинским догађајима у целом свету, написао је наводно Волф Григоријевич Месинг, мислећи, наравно, на ковид. Тако бар кажу његови поштоваоци и следбеници.

Трагање за узроцима и жеља да се што пре оконча болест која је невероватном снагом обузела цео свет, вратила је у Русији на сцену Волфа Месинга, најзагонетнијег човека 20. века, чије су пророчанске и телепатске способности изучавали најистакнутији психолози његовог времена.
Феномен прорицања и телепатије, којима је владао овај необични и веома популарни човек шездесетих година прошлог века, руска наука ни дан-данас није објаснила, иако није “гадљива” на парапсихолошке феномене. Напротив, изучава их на највишем нивоу, јер се сматра да су способности људских душа још увек недовољно испитане.

У поглављу „Необичне способности душе“ у психолошкој енциклопедији „Свет људске душе“ групе истакнутих руских аутора говори се, између осталог, и о „људима феноменима“, међу којима је, на пример, сликар Николај Ге, који је, радећи слику под називом „Петар Први саслушава царевића Алексеја“, насликао до најмањих детаља једну од соба царског дворца, са свим деловима намештаја, завесама, осветљењем, украсима — буквално свим што се налази у соби у којој је само једном био много година пре.

Pročitajte i  Supreme Steak у Галерији место свих дешавања: Џаја прославио 75. рођендан

Руски композитор Милиј Балакирев само је једном чуо композицију Чајковског и одсвирао је потпуно тачно у присуству аутора. Нешто слично могао је Моцарт и — каже се у књизи, има много људи који такве способности имају. Чувени руски психолог Александар Лурија неколико деценија се бавио феноменом Соломона Шершевског, који је могао да понови огроман низ исписаних бројева, слова, бесмислених реченица или музичких мотива. И то после 20 година! Да и не говоримо о чувеној Џуни Давиташвили, чијим су се способностима бавили читави институти.

Pročitajte i  Важна лекција од Бога: Ево зашто се све у нашим животима догађа са разлогом!

Посебно поглавље ове занимљиве енциклопедије посвећено је телепатији и Волфу Месингу, који је прорекао Хитлеру да ће изгубити рат, а Стаљину да ће заузети Берлин и који је своје способности демонстрирао пред злогласним Беријом, прошавши поред његовог обезбеђења и показавши уместо пропуснице некакав рачун из продавнице.

Иако је негирао да је пророк, Месинг је, веровали су тада становници Совјетског Савеза, умео да „чита мисли“. И то је стално доказивао пред бројном, фасцинираном публиком.

Наука није ни потврдила ни демантовала његове необичне способности, али поверењу народа допринели су филмови и књиге о њему који су привлачили огромну пажњу. „Ја, Месинг“, књига за коју се веровало да је аутобиографија, продавана је у невероватном броју примерака. А није је написао чувени видовњак, већ новинар „Kомсомољске правде“, који се заправо трудио да напише занимљиво штиво.

Pročitajte i  Славимо преподобног Јустина Ћелијског: На његовом гробу догађају се бројна чуда и исцељења

Па ипак, Месинг је запамћен као човек необичних способности, па многи и данас пажљиво прате његова пророчанства и верују да ће период „необичне“ болести потрајати неколико година, али би већ у овој требало да се појави „спаситељ“ који ће убедити свет да је пут мира много бољи од трке у наоружању и претње атомским ратом.

Економска моћ држава биће важнија од војне, а за стабилизацију руске економије потребне су реформе и бржи развој индустрије; нафта и гас одлазе у други план; великог рата неће бити. Посебну пажњу треба посветити медицини, образовању, култури…

Пророчанство или вешта манипулација — мање је важно. У сваком случају, лепо је чути у овим временима страха, па и безнађа.

Извор: Спутњик

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име