Savršena pita sa mladim lukom i jogurtom: Mekana i bogata filom, pravi prolećni obrok

0
523
Foto: Jutjub/printskrin/Letina kuhinja

Sastojci za kore:

600gr brašna
1/2 supene kašike soli
300ml mlake vode
Ulje

Sastojci za nadev:

2 jagurta
3 mlada crna luka
malo soli

Umesiti glatko testo, podeliti na pola, premazati uljem i ostaviti da odstoji. Zatim koru razvući iseći na trouglove i preklapati unakrsno. Pa opet razvući. Staviti u posudu za pečenje preliti filom, a odozgo staviti drugu koru. Peći na 180 stepeni 25-30min. Prijatno!

Pročitajte i  Princes krofna torta: Kremasta i hrskava poslastica za sve generacije

Izvor: Letina kuhinja

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime