Савршена пита са младим луком и јогуртом: Мекана и богата филом, прави пролећни оброк

0
431
Фото: Јутјуб/принтскрин/Летина кухиња

Састојци за коре:

600гр брашна
1/2 супене кашике соли
300мл млаке воде
Уље

Састојци за надев:

2 јагурта
3 млада црна лука
мало соли

Умесити глатко тесто, поделити на пола, премазати уљем и оставити да одстоји. Затим кору развући исећи на троуглове и преклапати унакрсно. Па опет развући. Ставити у посуду за печење прелити филом, а одозго ставити другу кору. Пећи на 180 степени 25-30мин. Пријатно!

Pročitajte i  Шта је црна свадба? Најјезивији обичај који Срби и данас памте

Извор: Летина кухиња

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име