Сви погрешно спремате печурке: Познати кувар открио је једини исправан начин за припрему ове намирнице

0
728

Познати кувар Џим Фулер открио је необичну методу припреме печурака за коју тврди да даје савршено јело.

Он је на Инстаграму поделио видео на којем припрема печурке тако што их кува у води, а не у тигању са уљем.

Најпре кувајте печурке у малој количини воде на јакој ватри, док не постану савршено мекане.
И поред јачине температуре, он сматра да их је тако немогуће прокувати јер имају јединствену структуру.

Према његовом мишљењу, овим поступком ће испарити сва вода из печурки, заједно с додатом водом док се тигањ не осуши.

Попут тестенине, Џим проверава печурке,док се кувају како би утврдио јесу ли готове. Саветује да повремено додајемо још воде ако делују “прегумено”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Boil the mushrooms first. This statement created a bit of controversy when I told @lfizzlphillips the best way to cook mushrooms was to start off boiling them until they are perfectly cooked on this morning’s @channel9 @thetodayshow weather. Here’s the response video with a better, longer explainer why you would do such a wonderfully crazy thing when you’ve always been told not to wash and “NEVER LET THE MUSHROOM TOUCH THE WATER BEFORE COOKING” The basic method: You can do this all entirely on a high flame First, boil to perfection- you can keep adding water until this is achieved. Remember you can’t over boil a mushroom because of their unique cellular structure. They will let their own water out so don’t put too much water at once. When perfectly tender, let the water evaporate until the pan is basically dry Then add oil or fat and your aromatic stuff Quick saute or stir fry and season to taste with salt Thanks @natalie.ngyn and @fablefoodco Edit: some people have been asking me what mushrooms in cooking there. You can see some saffron milk caps and some wood blewits in the wok (yes I love to cook mushrooms in woks) and I am cutting up a slippery Jack that I have already peeled the slippery skin from the cap.

Објава коју дели Jim Fuller (@longtalltex88) дана

Печурке су готове када престану да испуштају своју воду. При крају кувања, додајте мало уља или масноће, те их зачините по укусу.

Pročitajte i  Бакини савети за природно уклањање флека: Не оштећују тканину и биће вам злата вредни

Овај видео је привукао велику пажњу на Инстаграму, те су људи зачуђени методом, коментаришући како је погрешна.

Kувар им је на то одговорио:

“Знате шта, радим то годинама и верујте ми да знам о чему причам”.

Стил.курир

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име