Сложите предјело као професионалац! За само пет минута до савршене трпезе

0
2428

Сезона слава у Србији већ је почела и право је време да осим добрих рецепата научимо и како да сервирамо пређело као професионалац.

Иако нешто професионално можда звучи компликовано, у овом случају то правило не важи – сложити пређело у прелепи цвет толико је једноставно, а сви гости ће бити одушевљени изгледом!

Pročitajte i  Икона Богородице Пећке: Учинила је многа чуда у граду Пећи, ношена је у литији кроз град и од куће до куће домаћина

За ово пређело потребно вам је: 100 г качкаваља, 100-150 г саламе по избору, 3-4 листа зелене салате, око 500 г француске или руске салате и 250-300 г танко сечене пршуте или печенице.

Слагање пређела: Лиску пршуте савијте у ваљак и поставите на средину тањира. Око ње обмотати другу лиску – пресавијајте по дужини – и тако слажите једну за другом, док на крају не добијете прелепи цвет.

Pročitajte i  Владета Јеротић: Дете је управо онакво какав вам је брак!

(Стил)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име