Стави ОВО у кесу и НЕ БРИНИ: Трик да кромпир НИКАД не проклија током дужег стајања

0
2359

Kромпир је на српској трпези изузетно заступљена намирница, коју спремамо готово уз сва јела.

Због тога га често купујемо у већим количинама, али купимо пуно, адуже стоји, ту је ризик да кромпир током стајања проклија.

Познато је да проклијали кромпир није добар за јело, односно за здравље, па вам представљамо најједноставнији могући начин да то спречите.

Pročitajte i  Сласни млади кромпирићи са павлаком: Сочан прилог уз сваки оброк

Све што треба да урадите јесте да у кесу или гајбицу у којој вам кромпир стоји ставите једну јабуку и кромпир ће остати савршен.

Додатни савет: Kромпир је најбоље чувати на сувом, тамном и хладном месту.

Стил

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име