Старац Гаврило оставио ТАЈНУ о АНТИХРИСТУ- “Ући ће у цркву и проповедати, ЕВО како да га ПРЕПОЗНАТЕ!”

0
2792

Многе духовнике занимало је шта ће се догодити када дође крај света, у који православни хришћани верују, па је о таквим тзв. последњим временима говорио и свети старац Гаврило Грузијски:

Запамти: Христос је Један, другог неће бити.

Иако се некад причало о доласку антихриста, није било таквих знамења. Било је ратова, али није било небеских чуда и свеопште разједињености.

У Грузији се мењају обичаји. Овако ћете препознати оне који подлегну светским саблазнима: ићи ће голи. Хришћани ће бити пристојно обучени.

По канонима Свете Цркве жена не треба да носи панталоне. По човековој одећи се види и његово духовно стање.

Намирнице на које се ставља број антихриста не могу да вам нашкоде. То још није жиг. Треба изговорити молитву „Оче наш“, закрстити, покропити светом водом и тако ће се освештати свака храна.

Pročitajte i  Правила која важе за све грађане: У тренутку кад број оболелих расте, ОВО морате знати!

Немојте да једете хлеб од човека који је примио жиг антихриста.

У последње време ће присталице антихриста ићи у цркву, крстиће се и проповедаће јеванђељске заповести. Али, немојте веровати онима који не буду имали добрих дела. Прави хришћанин се може препознати само по делима.

Истинска вера налази место у срцу, а не у разуму. За антихристом ће поћи онај чија вера буде у разуму, а чија вера буде у срцу, препознаће га.

Место на које ће стављати жиг антихриста није длан, већ кажипрст. Он ће се уз помоћ компјутера стављати испод коже и неће се видети. Прво ће бити по жељи. А кад антихрист завлада и постане владар света, све ће приморавати да приме овај жиг. Оне који га не приме прогласиће за издајнике.

Pročitajte i  Ово српско село живи од метларства, а метле путују чак до Јужне Америке

Тада по десет-петнаест људи треба заједно да одлази у шуму. По једно или по двоје немојте да се спасавате.

Ма шта да се деси, не губите наду у Бога. Господ ће научити како треба да се поступи. Kо буде чврст у вери – неће осетити ни глад, ни жеђ, и природне непогоде ће га мимоићи.

Ђаво има 666 мрежа. У време антихриста људи ће спасење очекивати из космоса. Управо то ће постати највећи мамац ђавола: човечанство ће тражити помоћ од ванземаљаца не знајући да су то демони.

Pročitajte i  Веровања на Тројице - Ево зашто баш на овај дан треба тражити опрост грехова

Ако украдеш прекршићеш једну од десет заповести. Онај ко тако поступи ионако ће примити антихриста. Верујући човек ће се уздати у Бога.

А Господ ће у последња времена за Свој народ учинити таква чуда да ће један листић с дрвета бити довољан за читав месец. Човек који истински верује у Бога ће закрстити земљу и она ће му дати хлеб.

Ако је девојка силована, она пред Богом остаје девица. Исто тако ће бити и са жигом антихриста: ако га ставе упркос човековој вољи, он на њега неће утицати.

У последња времена немојте да гледате у небо: можете се саблазнити чудима која ће се тамо дешавати – погрешићете и погинути.

БАЛКАН БАШТА

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име