Старински рецепт из Патиног кувара: Пита бундевара из 1939. године

0
627
Фото: Јутјуб/принтскрин/ Igy the cook

Потребно је: 1 бундева; 5 кашика шећера; 4 јаја; 20 грама ванил шећера; цимет; 100 грама путера; коре за питу; 100 мл млека.

Припрема: Изрендати и обарити бундеву, додати јој шећера. Одвојено умутити беланце, па сјединити са смесом. Додати и жуманце, ванилин шећер и цимет. Kоре премазати путером, филовати, увити, па пећи на 180 степени Целзијуса. Прелити млеком па пећи још десетак минута.

Pročitajte i  Преукусни колач са два фила: Лако се спрема и не пече се, а крем се топи у устима

Igy the cook

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име