Стари рецепт за мини штрудлице: Омиљени војвођански слаткиш спремљен са свињском машћу

0
284
Фото: Јутјуб/принтскрин/Летина кухиња

Састојци: 500 г брашна, 1 ванилин шећер, 200 г свињске масти, 1 павлака, 1/2 рендане корице лимуна, 1/2 прашка за пециво, џем по укусу.

Припрема: Измутити маст, павлаку, ванилин шећер и корицу лимуна. Додати брашно и прашак за пециво па умесити тесто. Развити и исећи на шире траке. Премазати џемом, увити и исецкати у облике.

Pročitajte i  Београдска маца ХИТ на интернету: Запосела киоск у Војислава Илића, а својом реакцијом на купце НАСМЕЈАЛА све пролазнике

Пећи 10-12 минута на 200 степени. Посути прах шећером.

Пријатно!

Извор: Летина кухиња

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име