Thursday, February 13, 2025
NaslovnaNaslovnaTrik koji morate isprobati! Evo kako da ispečete ribu bez kostiju!

Trik koji morate isprobati! Evo kako da ispečete ribu bez kostiju!

Niko od nas ne voli da vadi sitne koščice iz pečene ribe. A ako su još u pitanju mala deca, onda, zaista, mukotrpno čistimo svaki komadić ribe.

Pa kako ispeći ribu bez kostiju? Vrlo jednostavno! Iskoristite ovaj mali koristan savet.

Ovaj recept je pogodan za pripremu različitih vrsta riba sa sitnim kostima.

Evo šta treba da uradite:

Ribu očistite i izvadite iznutrice. Zatim oštrim nožem pažljivo načinite brojne rezove sa jedne i sa druge strane, bez sečenja glavne kosti.

U unutrašnjost ribe stavimo iseckane kolutove crnog luka i lavorov list. Uvaljamo ribu u brašno i pečemo na vatri srednje temperature. Ovo je veoma ukusno! A gde su sitne koščice? One su se propržile i omekšale u vrelom ulju. Zato ćete ih pojesti, ne primećujući, i ne osetivši ih. Probajte!

RELATED ARTICLES

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments