Herceg Novi/Flicker

У Херцег Новом почела је замена постојећих и постављање нових табли туристичке сигнализације, које су исписане ћирилицом и на енглеском језику, саопштено је из Општине Херцег Нови, јавља РТЦГ.

Пројектно решење је израдила Агенција за изградњу и развој Херцег Новог, а заснива се на постављању туристичке сигнализације на значајним улазним правцима у град, као и на местима погодним за пружање информација о туристичким локацијама.

Pročitajte i  JEZIVA TAJNA TAŠMAJDANSKOG PARKA: Mnogi šetači ni ne slute po čemu hodaju, a najstrašnija priča vezana je za jedno dete

Пројекат ће се изводити у две фазе.  У првој фази биће постављена 441 табла, од Суторине до Кружног тока у Мељинама и на Луштици, а завршетак прве фазе предвиђа се у току ове седмице. У другој фази биће постављене табле од Мељина до Каменара, и у залеђу Херцег Новог. У овој фази биће постављена 281 табла.

Pročitajte i  Косовац, Косовар или Косметлија: Ево који облици су ПРАВИЛНИ, а који УВРЕДЉИВИ

Инвеститор овог пројекта је Туристичка организација Херцег Новог, која је и расписала тендер за јавну набавку за израду и постављање туристичке сигнализације града.

Спутњик

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име