Црни хороскоп открива твоје НАЈМРАЧНИЈЕ особине: Од ЈЕДНОГ знака ПОСЕБНО прети опасност!

0
1095

Kентаур (8. јануар – 12. фебруар)

Kентаур је пола коњ, пола човек. Тешко му је да контролише своје животињске пориве и инстинкте. Људи рођени у овом знаку разликују се по својој независности и неукротивој љубави према слободи.

Харпија (13. фебруар – 18. март)

Харпије су у грчкој митологији биле ц́ерке морског бога Тауманта и океаниде Електре. Персонификују мрачне облаке гојене ветром. Особе рођене у знаку Харпије не знају да опросте, памте увреде све док оштро не казне оног ко их је повредио. Веома су осветољубиве.

Пегаз (19. април – 24. април)

У митологији, Пегаз представља крилатог коња, сина Посејдона и Медузе. Особе рођене у овом знаку имају високо самопоуздање и мрзе да раде као што то морају “обични смртници”. Веома су себични.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

Kербер (25. април – 30. мај)

Kербери једноставно сијају бесом и мржњом. У глави Kербера стално се роје мисли о томе како да некоме нашкоде.

Нема тачнијег хороскопа од тибетанског: Јединих 5 знакова којима се предвиђа срећа у 2021!

Сатир (31. мај – 3. јул)

Сатир је шумски демон, получовек или полуживотиња. Особе рођене у овом знаку цео живот посвећују ужитку. Мрзе старење и све што оно доноси.

Сирена (4. јул – 10. август)

Сирене су најшармантнији и најатрактивнији знак. Али, оне препредено користе своје чари и да би уништиле некога када то желе и извлаче максимум из својих жртава.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Грифон (11. август – 15. септембар)

Ово је митско чудовиште са телом лава и главом, крилима и канџама орла, чувар гробова и ризница. Особе рођене у овом знаку су, у најмању руку, чудне. Ништа не може да их заустави, јер су им мисли фанатичне. У стању су и да убију за своје идеале.

Химера (16. септембар – 22. октобар)

Химера је митско биће мешавина лава, змаја и козе. Особе у знаку Химере одличне су у изнуди, веома су лицемерне и зато се увек извуку из сваке ситуације.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Сфинга (23. октобар – 30. новембар)

У грчкој митологији, Сфинга представља чудовиште са телом лава, а главом и грудима девојке. Особе рођене у овом знаку веома су загонетне, као и сама Сфинга. Племените су, али веома воле материјално. Мрзе све што је спиритуално.

Минотаур (1. децембар – 7. јануар)

Митско биће получовек – полубик. Људи рођени у овом знаку су пуни беса, баш као и Минотаур, дивљи и опасни. Дословно се кидају изнутра због беса и животињског инстинкта који не могу да савладају.

(Стил.курир.рс)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име