Kора:
3 јаја
3 кашике шећера
2 кашике какаоа
1 кашика брашна
5 г прашка за пециво
Фил:
500 мл слатке павлаке
500 г крем сира
200 г шећера у праху
150 г црне чоколаде
160 г млечне чоколаде
160 г беле чоколаде
Припрема:
Укључити рерну да се загреје на 180 степени. Улупати беланца са шећером да се добије чврста пена. Додати жуманца и опет све умутити. На крају додати просејано брашно и какао са прашком за пециво и све сјединити. Истрести у калуп 26 цм у који сте ставили папир за печење, па корицу пећи око 20 минута.
Отопити све три врсте чоколаде. Најједноставније је у микроталасној на лаганој ватри, одмах до одмрзавања. Тада никако неће загорети. Док се чоколаде прохладе правити базу. Помешати крем сир и шећер у праху. Умутитислатку павлаку мекано. Помешати крем сир и слатку павлаку. Поделити на три дела, па у сваки додати по једну врсту чоколаде и сједнити. На корицу нанети филове почевши од најтамнијег. Декорисати по жељи и добро охладити.
У видеу је торта стајала само сат времена у фрижидеру и можете видети да је доста чврста.
Извор: Стил