Чорба пуна витамина: Оброк који јача имунитет и чисти организам од масти и токсина

0
3705
Фото: Код баке у гостима

Потребно је:

1/2 празилука

2 шаргарепе

1 целер

1 корен першуна

коцка купуса

мало грашка

1 свежа паприка

бибер у зрну

шољица пиринча

уље

першунов лист

ловоров лист

Припрема: Све поврће исецкати на коцке. На уљу пропржити једну рендану шаргарепу па додати сецкан празилик и то издинастати а касније додати остало поврће и мало динстати. Налити воду додати бибер у зрну ловоров лист. При крају кувања додати опран пиринач. На крају ставити и мало першуновог листа, зачина, соли. Пријатно!

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

(Бакина кухиња)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име