Чорба пуна витамина: Оброк који јача имунитет и чисти организам од масти и токсина

0
2787
Фото: Код баке у гостима

Потребно је:

1/2 празилука

2 шаргарепе

1 целер

1 корен першуна

коцка купуса

мало грашка

1 свежа паприка

бибер у зрну

шољица пиринча

уље

першунов лист

ловоров лист

Припрема: Све поврће исецкати на коцке. На уљу пропржити једну рендану шаргарепу па додати сецкан празилик и то издинастати а касније додати остало поврће и мало динстати. Налити воду додати бибер у зрну ловоров лист. При крају кувања додати опран пиринач. На крају ставити и мало першуновог листа, зачина, соли. Пријатно!

Pročitajte i  Питање на које ни многи Београђани не знају одговор: Коју птицу у руци држи Победник?

(Бакина кухиња)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име