Ево како ваш анђео чувар покушава да вас контактира: Пратите ових 8 знакова

0
21783

Сматра се да на рођењу свако од нас добије анђела чувара који нас води и чува кроз живот. Њему се молимо, обраћамо када нам је тешко, али он није само тада уз нас. Он нас чува и прати и када ми то не знамо.

Различите религије говоре о њима, нарочито хришћанство. На пример, цитат из Библије, Псалам 91: 10-12 каже: “Небеска душа је додељена од стране Бога да пази на свакога од нас током нашег живота.” Доктрина анђела је део црквене традиције. И друге религије, попут будизма, такође чврсто верују у присуство ентитета која покушавају да нас воде позитивним путем.

Они чак могу бити и изгубљене душе које покушавају да код нас исправе грешке које су они направили – али, то је већ неко друго теоретисање, пише wебтрибуне.рс.

Kада наступи страшни Суд, наш анђео чувар је тај који ће бити наш заговорник код Бога.

Многи су се уверили у њихово присуство, неки само слуте да они постоје, многи им се и обраћају кроз молитву чврсто верујући да ће им њихов анђео чувар помоћи… Међутим, постоје јасни показатељи на основу којих ћете засигурно знати када ваш анђео чувар покушава да вам помогне и укаже на нешто важно у вашем животу.

Ове ствари могу бити кључни показатељ да ваш анђео чувар покушава да вас контактира:

1. Знаци на небу

Можда сте бирали облике облака кад сте били млађи, али да ли сте икада помислили да би они могли бити доказ ентитета? Померање и трагови у облацима су често показатељ да анђео чувар гледа на вас, и покушава да вас води у одређеном правцу. Није необично видети срца, цвеће, или чак облик анђела у облацима.

2. Осећај непознатог додира

Понекад када вас анђео чувар посматра и прати, осетићете случајне додире и осећања. То је велики знак да ваш анђео чувар жуди за вашом пажњом.

3. Варирање температуре у просторији

Ако осетите случајну промену температуре, анђео чувар је врло близу вас. Анђели чувари путују и постоје кроз фреквенције и вибрације. Присуство анђела чувара може променити начин на који молекули ваздуха реагују, а то ће изазвати приметну промену температуре у просторији.

4. Случајан проналазак новчића

Пронашли сте новчић и очекујете да ћете ове недеље имати среће. Сви смо чули током наших живота за ово народно веровање. Међутим, верује се да њих анђели чувари остављају као поруку и као благослов. Они то раде како би помогли људима да се осећају срећно и такође да дају мало животних савета.

5. Перо

Пера су једна од ствари најчвршће повезиваних са анђелима чуварима. Ако се налазите на месту у ком не бисте очекивали перје, али га видите, можда сте близу свог анђела чувара. Анђели воле да оставе своја пера као подсетник да су ту, и да пазе на нас. Ово је нарочито тачно ако неко пронађе бело перо.

6. Дуга

Иако се ћуп са златом можда не налази на крају, дуге имају значење. Оне су веома духовне и природни су извор страхопоштовања и лепоте. Ако неко види дугу која се појављује без присуства кише, то је више него вероватно знак послат од стране анђела. Они воле да нас подсете да су ту око нас, да знамо да нисмо сами.

7. Позиви подршке

Kада имате један од најгорих дана икада, и на ивици сте нервног слома – ођедном вас неко позове у право време. То је емоционални спас који вам је послао анђео чувар.

8. Примећивање природних лепота

Ако се затекнете у шетњи кроз природу или како гледате кроз прозор аутомобила у лепоту природног света, вероватно је да анђео чувар гледа на вас.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име