Aco Pejović u Mionici: Odbrojavanje do velikog spektakla

0
1556

U Mionici je u toku najveća manifestacija ovog kraja, „Mišićevi dani“ koja se ove godine održava po 23 put.

Tokom osam dana koliko traje ovaj veliki događaj, do sada su održane brojne izložbe, književne večeri, predstave, sportski turniri i koncerti.

Najveća posećenost Mionici  je u večernjim satima kada se na Trgu vojvode Živojina Mišića održavaju koncerti zvezda iz muzičkog sveta domaće estrade. Na ovom mestu se svako veče okuplja veliki broj ljudi koji dolaze da se lepo zabave i provedu.

Pročitajte i  Sprski Tajland ili Dunavski Maldivi! Srbi odlepili za ovim ostrvom: Izgleda kao pravi egzotični raj

Za dobru atmosferu i nezaboravan provod na glavnom trgu u Mionici do sada su se pobrinuli Željko Vasić, “Neverne bebe”, „Magla bend“, Slađa Alegro i „Apsolutno romantično“.

Svi sa nestrpljenjem čekaju petak, 19. jul kada će biti održan veliki spektakl na kome će nastupiti naš veoma popularni folk-pop pevač Aco Pejović.

Pročitajte i  Kamile sa Balkana! Zvuči neverovatno: Živele su na području Srbije, a kralj Milutin celo krdo poklonio jednom manastiru

Pozivamo vas da dođete u Mionicu, u petak, 19. jula na Trg vojvode Živojina Mišića u 21 čas kad će zvanično početi koncert ovog velikog umetnika.

Aco Pejović će održati veliki koncert na Trgu vojvode Živojina Mišića u Mionici 19. jula u 21 čas

“Mišićevi dani” će biti zatvoreni 20. jula tradicionalnim dečjim maskenbalom Predškolske ustanove “Neven” u Mionici i senzacionalnim vatrometom.

 

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime