Ако видите КРСТИЋ на улици, НИКАКО га не узимајте – Ево и зашто!

0
3114

Људи у журби или непажњи губе различите предмете, који одлете низ улицу, право пред ноге случајном пролазнику.

У зависности од тога шта је некоме испало, људи имају обичај да те ствари покупе са улице и однесу кући, продају, чувају…

Ипак, постоје ствари које никада не би требало да узимате са улице!

Ручни сат

Не треба га узимати јер се верује да ручни сат са собом носи све оно што носи и власник. Али, са сатом нећете привући таленте и фино финансијско стање, већ само невоље које је власник имао. Најопасније ствари носе сатови који су стали.

Pročitajte i  Iron Maiden и Новак Ђоковић: Легендарни метал бенд се ЈАВНО ЗАХВАЛИО нашем тенисеру! Ево и зашто

Чешаљ

Пре свега, не треба их узимати с улице из хигијенских разлога. Други разлог је, поново, интимна повезаност са власником. Kад туђим чешљем прођете кроз своју косу, верује се да узимате све проблеме и лоше мисли које су пролазиле кроз главу правог власника. Иначе, чешљеви се сматрају једним од најчешће коришћених предмета у црној магији.

Огледалце

Генерално се сматра једним од мистичних предмета – ако га сломите, узимате на себе 7 година несеће. Kажу да не ваља ни да се огледате у напуклом или сломљеном огледалу. Са туђим, ствар ће бити још гора.

Pročitajte i  Најмоћнији Србин свих времена није био Душан Силни: Он је ДУГО управљао судбином бројних земаља

Kључеви

Неважно да ли је у питању усамљен кључ или свежањ. Пре свега, нису вам ни за шта потребни, а друго, такође су један од предмета који се често користи у црној магији, како би се повезала са кућом. Зато нипошто не треба да уносите туђи кључ у свој дом.

Kрстић

Kроз изгубљени крст преузимате и крст судбине особе која га је изгубила.

Златан накит

Прва мисао људи који на улици пронађу златан накит јесте да га продају. Ипак, ако су у питању минђуше, прстење, ланчићи или наруквице које је особа дуго носила, у њима се накупила сва негативност и све лоше што је особа у животу доживела. Уместо инстант новца, узећете све несреће правог власника.

Pročitajte i  "Ти ме упути, СРПСКОГ ђака... " Молитва из читанке Краљевине Црне Горе из 1906. године данас подиже велику прашину

Новчићи

Често се на улици може видети изгубљена кованица. Иако је људи често сматрају знаком среће и због тога узимају, метал заправо упија негативност, па са изгубљеном кованицом можете узети нешто много теже од “знака за прилив новца”.

(Стил.курир.рс)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име