AmalžanKitchen је најпознатија српска кухиња на свету – нећете веровати у којим условима ови момци кувају

0
1306

Немогуће је гледати како ова двојица Срба припремају храну, а да вам вода не пође на уста и апетит се не отвори

Бобан и његов братанц Александар Амалжан спојили су своје две велике љубави- љубав према природи и кулинарству и направили су један од најбољих светских кулинарских емисија.

remzi sova amalzan kitchen

Наиме, досадне шпорете и стандардне кухињске амбијенте заменили су природом, камењем, поточићем који жубори, шумом.

Потпуно другачији концепт спремања хране за разлику од станрадних ТВ формата са којима смо се још раније упознали на каналима као што су 24 Kitchen илиFood Network, издвојио је AmalžanKitchen из фокуса модерног кулинарства – приближавајући људима контакт са природом и традиционалним припремањем врхунских специјалитета из различитих крајева света.

Квалитетан видео садржај који веродостојно приказује пуцкетање жара испод импровизоване рерне од камена и претходно припремање намерница уз надзор главног шефа кухиње, шумске сове Ремзија, препознало је сада већ више стотина хиљада људи широм света.

Љубав према природи и кулинарству, Бобан и његов братанац Александар показали су кроз серију од чак 120 видео клипова са најразличитијим рецептима. Иако се чини да иза читавог пројекта и продукције стоји велики тим са различитим задужењима, наши саговорници истичу да је ситуација заправо потпуно другачија:

“Наш тим чинимо нас двојица и у томе је суштина. Немамо режисера, камермана, тонца, неког за расвету, носача, перача судова и дурго. Све то радимо сами, ово сматрамо послом на који редовно идемо и примамо плату. Ми заправо немамо никакву сниматељску опрему што је свима невероватно, не користимо расвету већ сунце, а не смета нам ни кад у шуми неко тестерише дрва моторном тестером – када дува ветар, грми водопад, пада киша или је температура пала испод 20-ог подеока”, причају ова два генијална момка.

Погледајте клипове и уживајте у фантастичним пределима, сликама и преукусној храни-

(Опанак)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име