AmalžanKitchen je najpoznatija srpska kuhinja na svetu – nećete verovati u kojim uslovima ovi momci kuvaju

0
464

Nemoguće je gledati kako ova dvojica Srba pripremaju hranu, a da vam voda ne pođe na usta i apetit se ne otvori

Boban i njegov bratanc Aleksandar Amalžan spojili su svoje dve velike ljubavi- ljubav prema prirodi i kulinarstvu i napravili su jedan od najboljih svetskih kulinarskih emisija.

remzi sova amalzan kitchen

Naime, dosadne šporete i standardne kuhinjske ambijente zamenili su prirodom, kamenjem, potočićem koji žubori, šumom.

Potpuno drugačiji koncept spremanja hrane za razliku od stanradnih TV formata sa kojima smo se još ranije upoznali na kanalima kao što su 24 Kitchen iliFood Network, izdvojio je AmalžanKitchen iz fokusa modernog kulinarstva – približavajući ljudima kontakt sa prirodom i tradicionalnim pripremanjem vrhunskih specijaliteta iz različitih krajeva sveta.

Pročitajte i  Žrtvujući se za Srbiju otišla u harem: Zbog srpske princeze Olivere i sramote koju su joj naneli, sultan Bajazit izvršio je samoubistvo

Kvalitetan video sadržaj koji verodostojno prikazuje pucketanje žara ispod improvizovane rerne od kamena i prethodno pripremanje namernica uz nadzor glavnog šefa kuhinje, šumske sove Remzija, prepoznalo je sada već više stotina hiljada ljudi širom sveta.

Ljubav prema prirodi i kulinarstvu, Boban i njegov bratanac Aleksandar pokazali su kroz seriju od čak 120 video klipova sa najrazličitijim receptima. Iako se čini da iza čitavog projekta i produkcije stoji veliki tim sa različitim zaduženjima, naši sagovornici ističu da je situacija zapravo potpuno drugačija:

Pročitajte i  Rolovana piletina: Mekana i ukusna, ručak koji ćete želeti da pravite svakog dana!

“Naš tim činimo nas dvojica i u tome je suština. Nemamo režisera, kamermana, tonca, nekog za rasvetu, nosača, perača sudova i durgo. Sve to radimo sami, ovo smatramo poslom na koji redovno idemo i primamo platu. Mi zapravo nemamo nikakvu snimateljsku opremu što je svima neverovatno, ne koristimo rasvetu već sunce, a ne smeta nam ni kad u šumi neko testeriše drva motornom testerom – kada duva vetar, grmi vodopad, pada kiša ili je temperatura pala ispod 20-og podeoka”, pričaju ova dva genijalna momka.

Pročitajte i  Ljubav ruskog pesnika bila je jača od smrti: Za svoju voljenu uradio je nešto o čemu svaka žena sanja

Pogledajte klipove i uživajte u fantastičnim predelima, slikama i preukusnoj hrani-

(Opanak)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime