Модернизована амбуланта у Бањи Врујци: Општина Мионица донирала терапијски кревет за екстензију кичменог стуба

0
920

Председник општине Мионица Бобан Јанковић уручио је Служби физикалне медицине и рехабилитације у Бањи Врујци компјутеризовани апарат за тракцију кичме са специјалним столом за екстензију. Вредност апарата за екстензију кичменог стуба са додатном опремом износи укупно 927 хиљада динара.

– Амбуланта у Бањи Врујци је овим апаратом у великој мери обогатила и осавременила палету својих услуга. Сада поред различитих терапијских процедура за које је ова Служба специјализовала током дугог низа година, придодавањем тракционе терапије идемо у корак са савременим потребама и радимо на развоју медицинског туризма. – рекао је Јанковић.

Декомпресијска или тракциона терапија се сматра веома учинковитом код лечења цервикалне и лумбалне дископатије (укљештења дискуса), компресивне радиколопатије, ишијаса, редуктибилне сколиозе, болова у доњем делу кичменог стуба и смањена покретљивости доњег дела леђа.

Служба физикалне медицине и рехабилитације у Бањи Врујци у својој понуди има балнеопроцедуре, електротерапију, магнетотерапију, као и хоризонталну и кинезитерапију.

Нова тракциона терапија, спада у ванстандардне услуге и препоручује се у комбинацији са осталим терапијским процедурама које ова амбуланта нуди.

 

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име