Амфилохијева изјава изазвала праву буру: Српкиње за једну годину побију више деце него што су Хитлер, Мусолини, Броз и ови на КиМ

0
735

Друштвене мреже пуне су речи осуде и горчине поводом изјаве митрополита црногорско – приморског Амфилохија о томе да су Српкиње мајке чедоморке.

Mitropolit-Amfilohije

Наиме, приликом служења литургије у Пећкој Патријаршији митрополит Амфилохије је прокоментарисао чињеницу о великом броју абортуса који се обави у Србији током једне године, направивши притом врло мрачно, по мишљењу многих непримерено, поређење:

“Оне у својим утробама побију за једну годину више деце него што су побили Мусолини и Хитлер и Броз и ови који су овде на Косову и Метохији. А хоћете да као народ имамо благослов Божји”, рекао је митрополит приликом служења литургије у Пећкој Патријаршији.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

Због његове изјаве, многи су га напали, али један наш певач је подржао ове речи.

Abortus-crkva-620x350

Никола Роквић је на Инстаграму поделио потресну слику и врло јаку поруку која је прати:

“Видим сви безбожници скочише на изјаву митрополита Амфилохија Радовића, у којој велики борац и чувар православног и српског идентитета у мученој братској Црној Гори, каже да српкиње убијају више деце абортусом него Хитлер и Мусолини што су убили…Шта је ту нетачно? Шта је ту тако страшно сем саме истине коју је митрополит изрекао!

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Годишње у Србији се пријави преко 17 000 абортуса, а реалан број је много већи…

Па рачунајте… Да ли вам смета истина или сте толико огрезли у гордости и веровању да је сва власт на друштвено прихватљивом, палом, јадном, малом, трулом, и комплетно посрнулом човеку, који једини на овој нашој прелепој планети Земљи убија свој плод, још док се није ни испилио… Изгледа да и пилићи имају више свести од ових посрнулих друштвено-европски коректних”, написао је Никола.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

амфилохије о абортусу

Опанак, Курир

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име