Anđeli pokušavaju da vas upozore na OVO svaki put kada vam zvoni u ušima

0
401

Da li čujete zvonjenje u ušima u poslednje vreme? Jeste li znali da je to oblik slušne vidovitosti? Za one koji ne znaju što taj termin znači, to je mogućnost slušnog percipiranja onoga što je nečujno.

anđeo čuvar

Prema jednoj teoriji, to sile svetla i sile tame koriste spiritualne tonove da bi pomogli ili onemogućili prosvetlenje vaše duše do istine, piše Enlightened consciousness.

Spiritualni tonovi su nešto na šta treba obratiti pažnju.

Ako ste na duhovnom putu i oslobađate se lažnih verovanja i svih mračnih emocija koje vas sputavaju, te ulazite u svoje svetlo istine, moguće da primećujete različite tonove od vrlo visokih do dubokih.

Pročitajte i  Uspešna akcija: Na planini Magleš zasađeno 2.500 stabala duglazije

Neki tonovi su visoki, a neki nisu. Zvonjenje može trajati duže vreme ili može dolaziti u kraćim intervalima. Oni koje se duhovno ne bude takođe mogu primetiti ovaj fenomen ili mogu primetiti samo niske vibracijske frekvencije.

Važno je primetiti kako se zbog njih osećate. Primećivanje i prepoznavanje tonova je veoma važno. Zašto?

kad vam zvoni u ušima anđeo čuvar upozorava

Zbog toga što oni od vas traže da posvetite pažnju svojim emocijama, kako se osećate u trenutku kada primetite tonove i njihove frekvencije koje pokreću.

Pročitajte i  Kao za vreme Tita: Komšije mogu da vas prijave ako slavite slavu sa više od pet osoba

Neki tonovi će vas učiniti srećnim, a neki će vas učiniti nemirnim, ljutim, tužnim (tonovi s tamom u sebi).

Nemojte se plašiti zbog toga. Imate kontrolu nad tonovima koje čujete, bez obzira da li želite da ih čujete. Ako vam se sviđaju, dobro. Ako vam se ne sviđaju i to je u redu.

Viši tonovi obično čine da se osećate bolje. Kada čujete vrlo visoke frekvencije tonova, neko govori ili misli nešto vrlo pozitivno o vama. I obrnuto, niski tonovi, zavisno koliko su glasni, određuju koliko glasno neko govori o vama.

Pročitajte i  Za čisto i zeleno Valjevo: Pridružite se velikoj akcija pošumljavanja na planini Magleš!

Ako je neko stvarno ljut na vas ili je nervozan zbog vas, to ćete čuti u niskim tonovima, a njihova suština će vam biti jasna.

Ne pridajite pažnju takvim tonovima i negativnim frekvencijama, već ostanite u pozitivnom stanju uma i ne reagujte negativno.

Kada naše emocije reaguju negativno, postoje tamne sile koje se hrane time i kupe negativnu energiju te emocije koja se širi među nama.
Imamo izbor.

(Atma.hr)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime