Баклава раванија: Брзинска сочна посластица без кора

Састојци: 2 јаја, 12 кашика шећера, 12 кашика уља, 12 кашика млека, 12 кашика гриза, 12 кашика брашна, пола кесице прашка за пециво, сецкани ораси и суво грожђе за посипање.
За шербет: 300 г шећера и мало воде.

Припрема: Све састојке оумутити у једноличну смесу, сипати у подмазан плех и одозго ставити мало сувог грожђа и сецканих ораха. Пећи на 180 степени око 20 минута.
Када се испече, охладити и сећи на коцкице. Шећер ушпиновати са мало воде и прелити исечен колач. Оставити да се добро охлади у фрижидеру, најбоље преко ноћи.
bonapeti.rs

Pročitajte i  Посна пита са тиквицама и шампињонима: Обрадујте своје тело здравим оброком
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...