Beogradske pijace biće prava mesta za kupovinu i pripremu osmomartovskih poklona

JKP „Gradske pijace“ uoči Međunarodnog dana žena i ove godine, u subotu i nedelju, 05. i 06. marta organizuje osmomartovski bazar i radionice za najmlađe.

Na pijaci „Kalenić“ u nedelju, 06. marta od 08 do 16 časova dizajneri, zanatlije i male porodične radionice izložiće bogat asortiman ručno rađenih proizvoda koji mogu biti idealan osmomartovski poklon.

Ručno rađeni nakit od najraznovrsnijih materijala, ukrasne figure, torbe, predmeti ukrašeni dekupaž tehnikom, dekorativne sveće, ali i kolači mogu biti pravi izbor za sve dame.

Osmomartovski pokloni na beogradskim pijacama

U saradnji sa Asocijacijom za očuvanje starih i umetničkih zanata „Naše ruke“ na pijaci „Palulula“ u subotu, 05. marta od 11 časova biće organizovana radionica starih i umetničkih zanata. Na taj način ćemo najmlađim posetiocima pružiti mogućnost da se upoznaju sa tradicijom, ali i da iskažu svoju kreativnost i učestvuju u izradi poklona za mame, bake, učiteljice i njima drage ženske osobe.

Prigodan poklon za voljene osobe, kao znak pažnje može biti i cveće koga ima na gotovo svim beogradskim pijacama. U sastavu JKP „Gradske pijace“ posluje i najveća pijaca cveća TC „Krnjača“ koja se nalazi na Zrenjaninskom putu i koja tokom cele godine nudi bogat izbor saksijskog i rezanog sveća i to po pristupačnim cenama.

 

JKP „Gradske pijace“  – Tradicija i kvalitet

Zemunska pijaca: Novi izgled, stari duh

Posle modernizacije pijaca „Palilula“, „Stari Merkator“, „Borča“ i „Beogradski...

Zakupite tezgu: Beogradske pijace objavile oglas za izdavanje u zakup pijačne opreme

Ovom prilikom obaveštavamo zainteresovana lica da je danas, 22....