Београдске пијаце биће права места за куповину и припрему осмомартовских поклона

0
288
Дан жена на београдским пијацама

ЈКП „Градске пијаце“ уочи Међународног дана жена и ове године, у суботу и недељу, 05. и 06. марта организује осмомартовски базар и радионице за најмлађе.

На пијаци „Каленић“ у недељу, 06. марта од 08 до 16 часова дизајнери, занатлије и мале породичне радионице изложиће богат асортиман ручно рађених производа који могу бити идеалан осмомартовски поклон.

Ручно рађени накит од најразноврснијих материјала, украсне фигуре, торбе, предмети украшени декупаж техником, декоративне свеће, али и колачи могу бити прави избор за све даме.

Осмомартовски поклони на београдским пијацама

У сарадњи са Асоцијацијом за очување старих и уметничких заната „Наше руке“ на пијаци „Палулула“ у суботу, 05. марта од 11 часова биће организована радионица старих и уметничких заната. На тај начин ћемо најмлађим посетиоцима пружити могућност да се упознају са традицијом, али и да искажу своју креативност и учествују у изради поклона за маме, баке, учитељице и њима драге женске особе.

Пригодан поклон за вољене особе, као знак пажње може бити и цвеће кога има на готово свим београдским пијацама. У саставу ЈКП „Градске пијаце“ послује и највећа пијаца цвећа ТЦ „Крњача“ која се налази на Зрењанинском путу и која током целе године нуди богат избор саксијског и резаног свећа и то по приступачним ценама.

 

ЈКП „Градске пијаце“  – Традиција и квалитет

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име