Београдски ноћни маркет: Поново са вама на пијаци “Блок 44”

0
155

ЈКП „Београдске пијаце“ и „Најјачи укуси Србије“ позивају вас на 32. Београдски ноћни маркет“, који ће се одржати у петак, 28. октобра, од 18 до 24 часа на пијаци Блок 44“.

Преко 230 излагача резервисало је своја места.  Посетиоци ће бити у прилици да се присете познатих, али и да осете нове укусе и мирисе. На овој популарној манифестацији ће наступити велики број пољопривредних произвођача са београдских пијаца, као и мале породичне радионице са богатом понудом  домаћих производа и специјалитета. Овај музичко-гастрономски фестивал постао је препознатљив и по учешћу бројних уметника и дизајнера, одличној понуди креативних и уникатних модних производа, као и кућне галантерије.

Pročitajte i  Све што нисте знали о Милутину Миланковићу: Српски геније, један од највећих умова 20. века имао је изузетно занимљив живот

Поред разноврсне понуде, посетиоци манифестације ће имати прилику да уживају и у звуцима добре музике.

“Београдски ноћни” маркет је једна од најпопуларнијих манифестација у граду, која спаја традицију пијаца са урбаним духом Београда.

Уколико сте љубитељи добре музике, пратите модне трендове и волите да уживате у необичним укусима, „Београдски ноћни маркет“ је право место за вас.

Pročitajte i  Овако је Никола Тесла говорио о женама: Причало се да их не воли, а његови ставови шокирали су многе

ДОЂИТЕ ДА УЖИВАМО У ХРАНИ, МУЗИЦИ И ДОБРОЈ АТМОСФЕРИ !

ПЕТАК, 28. октобар 2022. године од 18 часова

УЛАЗ ЈЕ СЛОБОДАН

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име