Бесплатна припремна настава за све осмаке мионичких школа

0
69

Ученици осмих разреда основних школа у Мионици имаће бесплатну припремну наставу за завршни испит. Наставу из српског језика и матматике организује општински Центар за образовање и развој „Мионица“. Бесплатна припремна настава се организује први пут, а часови у трајању од 90 минута ће се одржавати у поподневним сатима у просторијама средње школе у Мионици.

-Знамо да родитељи издвајају новац да би омогућили својој деци квалитетну припремну наставу како би уписали жељене средње школе. Управо због тога, одлучили смо да организујемо бесплатне припреме за завршни испит. Да олакшамо и родитељима и деци.  Ове године смо започели реализацију овог одличног програма који ће се, сигуран сам, наставити и даље, а све у циљу пружања подршке нашим ученицима. Верујем да ће се наши осмаци добро припремити и да успех неће изостати – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Pročitajte i  Мионичким основцима обезбеђен бесплатан улаз на базене: Довољна само ђачка књижица

Општински Центар за образовање и развој је ове године по први пут организовао бесплатну припремну наставу. Идеја је осмишљена и раније, али због пандемије није успела да се реализује.За припремну наставу већ је уписано 46 ученика, док се сви заинтересовани  могу пријавити до краја недеље на број телефона 062/8804970 или на мејл obrazovnicentarmionica@gmail.com. За српски језик, ученици ће бити благовремено обавештени, преко својих разредних старешина.

Pročitajte i  Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања дало зелено светло за финансирање пројеката општине Мионица

Припремна настава спроводиће се шест дана у недељи, од понедељка до суботе а предмети ће се смењивати. Часове ће држати 4 професора из Гимназије и средњих школа из Ваљева.

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име