BigPizza од сада доступна на Mister D апликацији

0
149

Домаћи сервис за доставу хране Mister D, овај пут је обрадовао своје кориснике склопивши сарадњу са једним од највећих ланаца ресторана – BigPizzom. Поред тога што је BigPizza доступна на апликацији, кориснике очекује и попуст од 30% на њихове најпродованије артикле.
„Јако нам је драго што смо остварили сарадњу са брендом који је већ једанаест година на тржишту и послује на десет локација широм Београда и Новог Сада. Верујем да не постоји особа која није пробала неку од њихових пица из широке понуде. Поред више од 25 различитих укуса по којима је овај бренд најпознатији,BigPizza у свом асортиману нуди и сендвиче, тортиље, пасте и велики избор посластица“, рекао је Марко Станковић, директор Mister D.
У свим BigPizza ресторанима од недавно је уведена нова рецептура теста са маслиновим уљем и оптималном количином соли и шећера која се искључиво ручно развлачи.
„Поред сарадње са BigPizzom, наставићемо да ширимо листу наших партнера, како би корисницима пружили широк спектар најквалитетнијих укуса. Корисници на нашој апликацији свакодневно могу пронаћи преко 300 акција из најбољих ресторана и сталне попусте до чак 50%. Такође, за кориснике који воле да се такмиче, јединствени лоyалтy програм омогућава свакодневно сакупљање поена и преласке на нивое чланства, а самим тим и додатне попусте на већ снижени асортиман“, додао је Станковић.

Mister D тренутно сарађује са преко 1200 ресторана домаћих и интернационалних кухиња, а послује у чак девет градова широм Србије.

Апликацију Mister D можете преузети са App или Play Stora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име