Српска премијера због које сви једва чекамо мај: Биковић и Бандерас у руском филму “Изван граница реалности” стижу на платна наших биоскопа

0
1289

Филм „Изван граница реалности“ (За гранью реальности /Beyond the Edge), редитеља Александра Богуславског и Франческа Чинквеманија, у којем главне улоге тумаче млади српски глумац Милош Биковић и Антонио Бандерас, биће премијерно приказан у Србији 2. маја у реновираној Дворани Дома синдиката у Београду, саопштили су данас дистрибутери, а преноси РТС.

Waiting for the movie to start #waiting #beyondtheedge #movie with @antoniobanderasoficial and @aboguslavskiy

A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on


Изван граница реалности је јединствен пројекат руске кинематографије, јер је снимљен на енглеском језику за руско тржиште, али и за друге земље. С обзиром на то да се радња филма одвија у неколико европских престоница, филм је сниман у Русији, Италији и Грузији. Радња филма је смештена у савремену Москву.
Поред Биковића и Бандераса, глумачку екипу чине Лубов Аксенова, Јевгениј Стичкин, Вилен Бабичев, Јуриј Чурсин и Петар Зекавица.
“Талентовани коцкар окупља групу људи са хипнотичким, телекинетичким и телепатским моћима како би освојио велику своту новца у казину. Међутим, усред игре схвата да се намерио на много снажнијег мистичног ривала и доводи и себе и свој тим у опасност. Да би спасао своје пријатеље мораће да пређе све границе”, пише у званичном синопсису за филм.

Погледајте званични трејлер:

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име