Магични дани у августу: Једна биљка помоћи ће вам у остварењу ваших жеља и решавању проблема на свим пољима

0
2530

Август је месец женске плодности и слободно се може рећи да је прави период тј. месец за будуће мајке као и добар заштитник новорођенчади, пише аура.ба.

Kулт Велике мајке дошао је у Рим из Фригије, у 2. веку пре Христа, а био је везан за плодност, смрт, поновно рађање и спасење душе покојника. Дијана је у римској митологији, односно Артемида у грчкој, била богиња месеца и лова, заштитница жена, а у ранијем добу и Велика богиња, мајка целокупне природе.

Уколико треба да решите неки проблем, лакше ћете то урадити ако се ослоните на интуицију. За почетак, важно је препознати сигнал који нам шаље тело приликом доношења одлуке. Он може да се манифестује као угодан или неугодан осећај у желуцу, као и поједине мисли или слике које изненада пролете кроз главу. За ову вежбу помоћи ће вам и техника визуализације.

Pročitajte i  Како је Стојан нашао пут до Бога и постао Василије Острошки - Животна прича великог чудотворца

Kао пример може да послужи случај када су вам понуђена два посла, а ви не знате за који да се одлучите. Да бисте донели исправну одлуку, повуците се на мирно место, замислите како сте прихватили један од послова и пратите како вам тело реагује. Потом то исто урадите и за други. Опуштеност, пријатан осећај, срећа као и радосно треперење срца, биће савршен показатељ.

Pročitajte i  Данас је Спасовдан, дан који доноси СРЕЋУ: Све планове које имате обавезно започните!

Ево и који су то магични дани у августу:

14. август – Од овог дана па у наредне три недеље обавезно треба појести по кашичицу меда. Последњи дан треба се окупати у некој реци.

19. август– На овај дан пожељно је јести јабуке, али и поклањати их другима. Јабуке су симбол љубави и поверења.

28. август – У предвечерје, пре него што сунце зађе, треба бос ходати по земљи како би се човек накупио њене исцелитељске енергије.

29. август – Набрати орахе и наредна три дана држати их на трпезаријском столу, јер они на тај начин привлаче благостање у дом.

Pročitajte i  На челу са моштима Светог владике Николаја: Патријарх Порфирије позвао народ на Спасовданску литију

Биљка која се препоручује овог месеца је босиљак. Ево и због чега:

Босиљак (Оцимум басилицум) се користи у чаролијама љубави и новца. Носи се у џепу или новчанику за привлачење богатства, у ритуалним купкама за привлачење нове љубавне везе или раскида старе, те за прочишћење тела од негативних енергија.

Просипа се по поду као заштита од нежељених сила и духова или се спаљује као јак и делотворни елемент егзорцизма.

(аура.ба)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име