И ове године “Бирам Србију”: Нова кампања Туристичке организације Србије

0
563

Туристичка организација Србије је у суботу 15.маја у подножју Авалског торња представила нову кампању, која се одвија под слоганом ,,Бирам Србију“ (Ја 📌 Србију). Том приликом организована је изложба фотографија “Бирам Србију” на којима су приказане најлепше фотографије туристичких дестинација у Србији, као и представљање туристичких региона у Србији.

Тим поводом присутнима су се обратили Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије и господин Александер Бец, тим лидер пројекта #ЕУзаТебе – за културно наслеђе и туризам и представник ГИЗ-а. Догађају је присуствовао и представник Министарства трговине, туризма и телекомуникација, господин Немања Сарач.

,,Туристичка организација Србије је и ове године припремила низ промотивних активности намењен домаћим туристима, како би се одлучили за свој одмор или барем део одмора изаберу Србију. Промоција активног одмора, боравака у природи, упознавања културно-историјског наслеђа наше земље, уживање у гастрономској понуди, бање и вински туризам су фокус кампање ,,Бирам Србију“ – изјавила је у свом обраћању директорка Туристичке организације Србије, госпођа Марија Лабовић.

Pročitajte i  Оригинални амерички хот дог из Hot Dog & Pizza Factory на Mister D апликацији
Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије

Део промотивних активности у оквиру промотивне кампање Туристичке организације Србије, финансиран је из пројекта #ЕУзаТебе – за културно наслеђе и туризам. О значају овог пројекта за туризам говорио је господин Александар Бец, који је изјавио: ,,Европска унија кроз овај пројекат помаже развој туризма у Србији, посебно у источној Србији и Доњем Подунављу. Убеђени смо да туристички сектор у Србији има потенцијал да буде покретач економског развоја руралних средина и омогући стварање нових радних места.“

Pročitajte i  Икона Богородице Пећке: Учинила је многа чуда у граду Пећи, ношена је у литији кроз град и од куће до куће домаћина
Александар Бец, Александер Бец, тим лидер пројекта #ЕУзаТебе – за културно наслеђе и туризам и представник ГИЗ-а

Овом приликом представљена је и нова брошура под називом ,,Бирај Србију“, али и изложба фотографија са мотивима наше земље, која ће бити доступна посетиоцима Авалског торња у наредних месец дана. Осим ТОС-а, своје туристичке понуде представиле су и регионалне, градске и локалне туристичке организације.

Најлепше фотографије туристичких дестинација у Србији, изложба у подножју Авалског торња

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име