Bogata ponuda domaće hrane: Karavan zimnice ovog vikenda “putuje” na pijacu Palilula

0
510

Pijačni „Karavan zimnice“ ovog vikenda, u subotu i nedelju, 06. i 07.  februara „seli se“ na jednu od najmodernijih pijaca – „Palilulu“ .

Sunčani i topli dani vikenda, biće prava prilika da posetioci pijace Palilula, pored raznovrsne i bogate ponude, posete i tradicionalni „Kravan zimnice“ u periodu od 08 do 16 časova.

Ovog vikenda, svi posetioci i ljubitelji domaće zimnice, imaće priliku da kupe domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi i uživaju u njima. Na „Karavanu zimnice“, poljoprivredni proizvođači će se predstaviti sa svojom slatkom i slanom zimnicom, medom, raznim vrstama ajvara, domaćim sokovima, kompotima, pekmezima i drugim domaćim proizvodima.

Ponuda pijace Palilula, zadovoljava ukus i kriterijume čak i najprobirljivijih kupaca, jer se mogu snabdeti i proizvodima koje nije moguće kupiti na drugim mestima.

Raznovrsna i kvalitetna ponuda zimnice

Organizacijom „Karavana zimnice“, JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. Karavani zimnice tokom sezone menjaju lokacije, kako bi tradicionalna zimnica, pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća, bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

JKP „Gradske pijace“, koje neguje visok stepen odgovornosti kako prema kupcima tako i prema prodavcima, podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu, kao i da nose zaštitne maske.

 Karavan zimnice, pijaca Palilula  06. i 07.  februara  od 08 do 16 časova

Ulaz slobodan!

Moderna Paliluluska pijaca

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime