Богата понуда домаће хране: Kaраван зимнице овог викенда “путује” на пијацу Палилула

0
716

Пијачни „Kараван зимнице“ овог викенда, у суботу и недељу, 06. и 07.  фебруара „сели се“ на једну од најмодернијих пијаца – „Палилулу“ .

Сунчани и топли дани викенда, биће права прилика да посетиоци пијаце Палилула, поред разноврсне и богате понуде, посете и традиционални „Краван зимнице“ у периоду од 08 до 16 часова.

Овог викенда, сви посетиоци и љубитељи домаће зимнице, имаће прилику да купе домаће производе припремљене по традиционалној рецептури и уживају у њима. На „Каравану зимнице“, пољопривредни произвођачи ће се представити са својом слатком и сланом зимницом, медом, разним врстама ајвара, домаћим соковима, компотима, пекмезима и другим домаћим производима.

Понуда пијаце Палилула, задовољава укус и критеријуме чак и најпробирљивијих купаца, јер се могу снабдети и производима које није могуће купити на другим местима.

Разноврсна и квалитетна понуда зимнице

Организацијом „Каравана зимнице“, ЈКП „Градске пијаце“ показује да у сваком сегменту брине о потребама савременог потрошача, да представља значајну карику у пласману аутентичних домаћих производа. Каравани зимнице током сезоне мењају локације, како би традиционална зимница, припремљена од висококвалитетног локално гајеног поврћа и воћа, била доступна суграђанима у свим деловима града.

ЈКП „Градске пијаце“, које негује висок степен одговорности како према купцима тако и према продавцима, подсећа посетиоце београдских пијаца да остану одговорни, да одржавају препоручену физичку дистанцу, као и да носе заштитне маске.

 Караван зимнице, пијаца Палилула  06. и 07.  фебруара  од 08 до 16 часова

Улаз слободан!

Модерна Палилулуска пијаца

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име