Briga za bližnje: Rođendansko iznenađenje za Radovana Samardžića sa cerebralnom paralizom

0
175
Radovan Samardžić sa svojim kolegama iz kompanije CarGo

Radovan Samardžić, koji boluje od cerebralne paralize, za svoj 40. rođendan dobio je neočekivano iznenađenje. Na njegov veliki dan, Radovanu su njegove kolege iz CarGo tima priredili žurku iznenađenja.

Nakon što je CarGo donirao elektromotorna kolica u vrednosti od milion i trista hiljada dinara, Radovan je pre dve godine i zaposlen u kompaniji CarGo Technologies

Predsednik Udruženja građana Aleksandar Vučić rekao je da Radovan pripada CarGo porodici i da je najmanje što su mogli da učine za njega ova proslava iznenađenja.

Pročitajte i  Festival evropskog kvaliteta iz Slovenije na pijaci Zeleni venac

„Ne zaboravljamo naše najbliže. Svaki član nam je podjednako važan, a posebno mesto u našim srcima zauzima Radovan. On je naša inspiracija, pokretač i osoba koja nam svojim primerom svakodnevno pokazuje kako se bori za život”, rekao je Vučić.

Direktor kompanije Aleksandar Vučić sa zaposlenim Radovanom Samardžićem

Radovanov otac Vasilije nije krio oduševljenje ovom posetom.

„Neizmerno smo zahvalni svim ljudima iz CarGo za sve što su učinili za nas. Pored toga što su kupovinom kolica pre dve godine olakšali Radovanovo kretanje, a zaposlenjem u kompaniji ispunili njegove dane, dolazak na rođendan je neočekivan dar za nas. Radovan je nedavno izgubio majku i ovakav znak pažnje nama je pokazatelj da nismo sami. Mnogo su nas obradovali. Tortu ćemo podeliti, ali ostavljam Radovanu veće parče”, rekao je Vasilije Samardžić.

Pročitajte i  Poslednje pismo Gavrila Principa: Ovim rečima oprostio se od roditelja

Kompanija CarGo Technologies već dve godine, svojim zalaganjem pomaže Radovanovoj porodici. Kupovinom kolica na baterije sa ručicom za upravljanje bradom umnogome je olakšano njegovo svakodnevno kretanje. Kompanija CarGo uplatila je Radovanu i banjsko lečenje u Sokobanji, a njegovim zapošljavanjem podstakla ravnopravno uključivanje osoba sa invaliditetom u Srbiji.

 

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime