Брига за ближње: Рођенданско изненађење за Радована Самарџића са церебралном парализом

0
436
Радован Самарџић са својим колегама из компаније CarGo

Радован Самарџић, који болује од церебралне парализе, за свој 40. рођендан добио је неочекивано изненађење. На његов велики дан, Радовану су његове колеге из CarGo тима приредили журку изненађења.

Након што је CarGo донирао електромоторна колица у вредности од милион и триста хиљада динара, Радован је пре две године и запослен у компанији CarGo Technologies

Председник Удружења грађана Александар Вучић рекао је да Радован припада CarGo породици и да је најмање што су могли да учине за њега ова прослава изненађења.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

„Не заборављамо наше најближе. Сваки члан нам је подједнако важан, а посебно место у нашим срцима заузима Радован. Он је наша инспирација, покретач и особа која нам својим примером свакодневно показује како се бори за живот”, рекао је Вучић.

Директор компаније Александар Вучић са запосленим Радованом Самарџићем

Радованов отац Василије није крио одушевљење овом посетом.

„Неизмерно смо захвални свим људима из CarGo за све што су учинили за нас. Поред тога што су куповином колица пре две године олакшали Радованово кретање, а запослењем у компанији испунили његове дане, долазак на рођендан је неочекиван дар за нас. Радован је недавно изгубио мајку и овакав знак пажње нама је показатељ да нисмо сами. Много су нас обрадовали. Торту ћемо поделити, али остављам Радовану веће парче”, рекао је Василије Самарџић.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Компанија CarGo Тechnologies већ две године, својим залагањем помаже Радовановој породици. Куповином колица на батерије са ручицом за управљање брадом умногоме је олакшано његово свакодневно кретање. Компанија CarGo уплатила је Радовану и бањско лечење у Сокобањи, а његовим запошљавањем подстакла равноправно укључивање особа са инвалидитетом у Србији.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име