Поруџбина док си рекао кеш: CarGo Батлер увео плаћање готовином

0
503

CarGo Батлер је свим својим корисницима од данас омогућио да сваку поруџбину плате и кешом, поред досадашњег плаћања картицом. На тај начин ће већи број грађана моћи да ужива у специјалитетима које CarGo Батлер нуди.

“Ослушкивали смо потребе наших корисника и вредно радили како бисмо их испунили. Поред стандардне наплате путем картица, поруџбине преко CarGo Батлер апликације од сада могу да се плате и кешом, чиме смо омогућили приступ CarGo Батлер услузи већем броју грађана”, рекао је генерални директор CarGo Батлера Никола Аћимовић.

Аћимовић додаје да се CarGo Батлер истакао на тржишту доставе и по томе што корисницима нуди невероватне попусте до чак 50% за потпуно другачије укусе. Сада ће у попустима и бесплатној достави моћи да уживају и они који нису навикли да плаћају картицом.

Генерални директор Батлера истиче да је предуслов отварања ове погодности било проширење тима достављача CarGo Батлера, који је сада већи за 100 људи.

„CarGo од почетка пословања ради на томе да грађани стекну навику онлине плаћања, али смо свесни чињенице да када је реч о достави намирница често лакше и практичније да постоји могућност готовинског плаћања. Наши корисници су наш приоритет и зато је CarGo инжењерски тим вредно радио како бисмо испунили и ову жељу наших корисника. Већа потражња утицала је на ширење нашег тима због чега је у последњих пар недеља упослено 100 CarGo Батлера“, казао је Аћимовић.

Он је истакао и да ће ширењем CarGo Батлер мреже достављача корисници добијати своју поруџбину у још краћем временском року.

CarGo Batler

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име