Од следеће недеље CarGo нуди бесплатну услугу до пункта за вакцинацију: Донирано 100 оброка за медицинске раднике из Арене

0
306

 Од наредне недеље бесплатна CarGo услуга до пункта за вакцинацију.

Приликом донације оброка за медицинске раднике у привременој Kовид болници у београдској Арени, председник Удружења грађана CarGo Александар Вучић најавио је бесплатну CarGo услугу до пункта за вакцину од наредне недеље.

“Спас од короне је искључиво масовна вакцинација. Како бисмо дали наш допринос и поспешили вакцинацију, да што пре достигнемо колективни имунитет, CarGo ће од наредне недеље пружати бесплатну услугу до пунктова за вакцинацију“, рекао је Вучић приликом донирања 100 бесплатних оброка за медицинско особље у београдској Арени.

Pročitajte i  Личка капа: Оличење српског слободарског духа и чувар косовског завета и предања
Председник удружења грађана CarGo Александар Вучић најавио је бесплатну услугу за долазак на вакцинацију

Према његовим речима, сви грађани који желе да се вакцинишу ће позивањем CarGo-а на тачки А имати бесплатну могућност доласка до тачке Б, највероватније Сајма.

„На овај начин желимо да дамо подршку нашим суграђанима који желе да се вакцинишу да лакше и брже стигну до вакцине која значи живот“, истакао је Вучић.

Он је додао да би акција кренула још данас, али да се са надлежним органима договара до којих пунктова ће CarGo пружати бесплатну услугу, што ће највероватније бити Сајам, као највеће чвориште масовне имунизације у Србији.

Pročitajte i  Моћ сировог звука без обраде и шминке: Рођенице проносе исконску снагу жена из прошлости, силу тонова и „чудних” сагласја

Генерални директор CarGo Батлера Никола Аћимовиће је рекао да се данас донира 100 оброка за наше хероје који се дуже од годину дана боре за све нас. Он је захвалио ресторану Burger Boss и пицерији Pizza 25, који су данас припремили оброке, као и CarGo Батлерима који су ту да уз поштовање свих епидемиолошких мера донесу топлу и свежу храну.

Никола Аћимовић генерални директор ЦарГо Батлера, донирање оброка медицинским радницима као гест захвалности

„Овај гест је само мали знак захвалности јер не постоји начин на који можемо да захвалимо медицинском особљу на свему што раде претходних годину дана! Нисмо их заборавили. CarGo није забооравио ове храбре људе“, истакао је Аћимовић.

Pročitajte i  CarGo dodelio nagradu za studiju o isplativosti: Studenti dokazali da se električni automobili najviše isplate
Бесплатни оброци за медицинске раднике у Арени

Лекар Срна Блануша је захвалила CarGo Батлеру на оброцима и истакла да је веома лепо видети солидарност и жељу да се помогне медицинским радницима у тренуцима када се боре за угрожене грађане.

Аћимовић је додао да само као тим можемо да пребродимо ову пошаст и позвао све да се вакцинишу како би медицинском особљу олакшали борбу против короне.

Кристина Лукић/CarGo

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име