CarGo: Цела изјава Беливука је једна велика обмана

0
173

Компанија CarGo Technologies саопштила је да најоштрије демантује наводе из транскрипта саслушања Вељка Беливука, оптуженог за бројна убиства, који је објавио истраживачки портал КРИК.

Као што су грађани Београда 12 дана били таоци такси картела током њиховог штрајка, не смемо да дозволимо да грађани Србије буду таоци обмана и спинова криминалних група.

Како веровати било којој реченици из овог наводног исказа у коме Беливук наводно каже да је утицао на таксисте да се штрајк против CarGo не одржи, када је штрајк одржан. Не само да је одржан, већ је трајао 12 дана. То памте сви Београђани јер је цео град био блокиран.

Јасно је да цео исказ пада у воду, као што је јасно и очигледно да Беливук не зна о чему прича јер фирма која се помиње није CarGo већ једна страна компанија која више ни не послује у Србији. Ако је све то што пише истина, колики је утицај председник имао на њега када су таксисти 12 дана блокирали град?

Такође, демантујемо, по ко зна који пут да ни Ана Брнабић ни њен брат немају никакве везе са развојем CarGo софтвера, радом компаније нити имају било какве власничке или било какве друге везе, посредне или непосредне.

На крају, поставља се питање чије је ово саслушање које је објављено? Да ли су ово речи онога ко је иза њих потписан или је то заправо дотурени исказ отписаних доушника из државе који су сама срж овог криминалног клана.

Цела изјава је само једна велика обмана и ми ћемо је искључиво као такву третирати.

(CarGo)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име