Inovacije: CarGo dovodi britanske električne automobile u Srbiju

0
471
Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo

Najpoznatiji britanski brend električnih automobila, MG, konačno je došao u Srbiju. Kako prenosi medijski portal EV, ovaj britanski brend, na inicijativu CarGo grupacije, prvi put je predstavljen na konferenciji EV days u Novom Sadu.

MG motors, najpoznatiji po svojim otvorenim dvosedima, limuzinama i kupe automobilima, prešao je na proizvodnju ekoloških vozila, inače sferi kojoj se priključuje sve veći broj renomiranih proizvođača širom sveta.

Kompanija CarGo, koja već duže vremena posluje upravo sa ovom vrstom automobila, ostvarila je saradnju sa poznatim brendom, i time, još jednom pokazala da predvodi novu eru elektromobilnosti u Srbiji.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

„CarGo je još jednom pokazao da neće stati sa inovacijama. Naša saradnja sa MG Motors, zamišljena je kao pilot projekat budućnosti. Čvrsto verujem da će se sklopljeno partnerstvo nastaviti kroz veliki broj narednih projekata“, rekao je za EV portal direktor kompanije CarGo, Vuk Guberinić.

 

Guberinić je naglasio da će, nakon probne serije koja je trenutno u uvozu, i ostale kompanije moći da naruče ove automobile zahvaljujući ugovoru o ekskluzivnom partnerstvu sa MG motors.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име