CarGо представио свој први супер брзи пуњач за електричне аутомобиле: Јачина пуњача 50 киловата, потребно до сат времена за пуњење

0
568
Директор "CarGo Technologies" Вук Губеринић. Представљање брзог пуњача за електричне аутомобиле

Компанија CarGo представила је свој први супер брзи пуњач у Београду, што је само први у низу додатних пуњача чија је куповина и постављање у току.

Директор компаније CarGo Technologies Вук Губеринић рекао је да је пуњач јачине 50 киловата још један допринос компаније CarGo зеленој агенди Србије.

„Овај пуњач намењен је члановима удружења CarGo који пружају услугу са електричним аутомобилима. Поред постојећих, ни овај пуњач није довољан за потребе самих партнера. Наставићемо са предводничком улогом у овом домену, а уједно се надамо да је ово додатан подстрек за инсталирање нових пуњача. Са већим бројем пуњача биће и већа заинтересованост грађана за електричне аутомобиле“, рекао је Вук Губеринић.

CarGo Technologies, компанија са највећим бројем пређених зелених километара у Србији, већ две године ради са електричним аутомобилима. CarGo је недавно представио и бренд електричних аутомобила MG, који је само један у низу електричних аутомобила.

„Нови аутомобил британског бренда који је купила највећа кинеска фабрика аутомобила Saic Motors. Електрификација је незаустављив тренд у свету, а тај тренд дошао је и у Србију. Поред циљева из домена одрживог развоја, исплативост електричних аутомобила се више пута показала у пракси“, закључио је Губеринић.

Између 45 минута и сат времена потребно је да се аутомобил напуни од нула одсто до потребног капацитета батерије. Куповину и уградњу пуњача финансирала је компанија CarGo Technologies.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име