Први начин:
Од теста направите једнаке лоптице, најбоље је да их измерите на вагици.
Сваку лоптицу развуците оклагијом у облик заобљеног троугла, тако да један врх буде оштрији.
Длановима лагано умотајте крајеве дугачких страна, окрените троугао наопачке, ставите надев на кратку страну и умотајте кифлицу, тако што оштри врх остављате одоздо, како се не би отворио током печења.
Kифлице ће након печења имати заобљен облик и савршени укус.
Други начин:
Развијте округлу кору од теста и ножем за пицу насеците круг на 8 или више делова. Број троуглова зависи од тога колико желите да су вам велике кифлице.
Сваки троугао умотајте, а пре тога ставите надев на краћу страну троугла. Kада су троуглови дужи ће бити боље, јер ће кифлица бити увијена боље и нема опасности да надев истече током печења.
Трећи начин:
Направите једнаке лоптице од теста и да сваку развијете у троугао.
Ставите надев, слатки или слани, и онда оштри врх насечете на 3 места ножем, а кифлицу умотате. Kада је умотате, прорези које сте направили остаће одозго и кифлице ће имати веома интересантан изглед.
Четврти начин:
Формирајте заобљен троугао, али се половина без надева притиска ролером за тесто који прави решетку. Kада се након тога кифлица умота, она има облик решетке.