Наређајте палачинку на палачинку и прелијте ЧОКОЛАДОМ: Добиђете најбољу посластицу која се топи у устима

Састојци:

400 грама брашна
10 кашика шећера
10 јаја + два жуманца
Литар млека
Сунцокретово уље
Чоколадни намаз
Две киселе павлаке
50 грама путера
Kакао прах

Припрема:

Брашно, пет кашика шећера, пет јаја и два жуманца умутите са млеком. Од ретког добијеног теста правите и пеците на уљу веома танке палачинке.

Pročitajte i  Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Одвојите жуманца преосталих јаја и пенасто умутите са остатком шећера. Додајте путер и павлаку, а потом и снег од преосталих беланаца.

Палачинке ређајте и премазујте танким слојем чоколадног намаза. Kада сте потрошили све палачинке, богато украсите торту кремом од јаја и држите у фрижидеру најмање два сата пре сервирања. Поспите какао прахом и послужите!

Pročitajte i  Лазарева субота је дан дечје радости: Зашто су деца у центру овог празника који слави Исусово чудо васкрсења Лазара?

Пријатно!

Мондо.рс

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...