Crnogorac koji svojim radnicima poklanja automobile uradio je sada nešto još bolje

0
1072

Crnogorac Radomir Novaković Cakan prvi put je dospeo u centar pažnje naše javnosti kada se pročulo da svoje radnike nagrađuje novim, skupim automobilima i uplaćuje im egzotična putovanja na Sejšle ili Bahame.

Od tada mnogo šta se promenilo u životu ovog čoveka, ali njegova potreba da bogato nagrađuje sve koji predano obavljaju svoj posao dobila je i svoj humani oblik.
Kada je Radomir postao opštinski funkcioner u Baru iskoristio je priliku da još više pomaže drugima.

Pročitajte i  Да ли сте знали да је Џејмс Бонд ДОРЋОЛАЦ? Имао је ЦЕЛУ ЗГРАДУ у познатом насељу, а његово обележје 007 има ПОСЕБНУ везу са Земуном!

radomir

Svi mediji u regionu skrenuli su pažnju na Cakana pišući o njemu kao čoveku velikog srca i široke ruke, koji će na jedninstven način nagraditi verne i lojalne saradnike. Ali ne samo to.

Pored toga što je svoje radnike slao na Bahame i Sejšle, jer su to zaslužili, kupovao im nove automobile sa sve kasko osiguranjem, on je poslao zaposlenje jedne stomatološke ordinacije na putovanje luksuznim kruzerom, jer je bio zadovoljan njihovom uslugom i profesionalnošću!

I dok se i dan danas prepričava kako je jednog radnika, koji je godinama skupljao novac za kartu do Brazila odveo na finale Svetskog prvenstva, Radomir svoju moć i novac koristi u JOŠ BOLJE SVRHE!

Pročitajte i  СРБИ ДАЛИ ХИТ ПРЕДЛОГЕ! Тражи се име за пантера који кружи око Апатина: МРЕЖЕ СЕ УСИЈАЛЕ!

radomir 2

Sem o širokom nagrađivanju radnika, govori se i o njegovom humanitarnom radu. Pre godinu dana Radovan je postao predsednik skupštine opštine Bar, a svih 11 zarađenih plata (13.750 evra) donirao je u humanitarne svrhe!

– Ima priznanice, ali ne mogu vam reći imena tih ljudi ili organizaciaj kojima je bila potrebna pomoć. Odrekao sam se službenog telefona i reprezentacije. Gde god sam putovao, putovao sam o svom trošku – izjavio je Novaković.

Pročitajte i  Љубавна прича Десанке Максимовић као да је из најлепше бајке: "Удала сам се за онога кога је моје срце тражило, иако је сиромашан"

Svoj uticaj koristi i da učini dobro za svoj grad, pa je tako sprečio prodaju “Luke Bar” poljskim investitorima, jer su građani ocenili kao štetnu po njihov grad.

Na kraju samo možemo da se složimo da bi svet bio jedno predivno mesto kada bi i drugi počeli da razmišljaju kao Radovan!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име