Цвет пита: Оброк пун енергије које ће обожавати сви!

0
541
Foto: Bakina kuhinja

Потребно је: готове коре за питу (танке); 200 грама сира; 1 јаје; 2 везе блитве; 1 кашичица гриза; 1/2 прашка пециво; уље.

Припрема: Блитву обарити и исецкати на ситно. Сир изгњечити, па додати јаје, гриз и прашак за пециво. Све сјединити.

Kору рашитити, поуљити, ставити у средину једну кашику надева скупити крајеве па мало увити и завити вишак кора на доле. Ако је остало надева ставите у средину сваке ружице. Ређати у подмазан плех. Премазати жуманцетом и посути семенкама. Пећи на 200 степени Ц 40 мин.

Pročitajte i  Прва љубав Вука Караџића коју није заборавио за живота: Трагика ове љубави пренела се и на ћерку коју је имао са Аном Краус

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име