Video koji će vas učiniti ponosnim: Danska jutjuberka snimila video o Srbiji i u njemu ima samo reči hvale

0
408

Viktorija Flamel je poznata jutjuberka iz Danske. Ona voli da putuje i kada poseti neku destinaciju i prikupi dovoljno informacija o tome mesu ona napravi video. Tako je u ovom slučaju učinila sa našom zemljom. I evo šta ima da kaže o nama.

danska jutjuberka o srbiji
Foto:beograd365

Svoj video je započela navodeći gde se Srbija nalazi i kakva klima vlada u našoj zemlji. Navela je da je klima umereno kontinentalna sa jako toplim letima i dugim hladnim zimama, ali da je tada Srbija upravo i najlepša.

Pročitajte i  Koristićeš ih SVAKI DAN: Dr Branimir Nestorović OTKRIVA 3 RECEPTA za lečenje najčešćih bolesti u Srbiji

Za naš glavni grad je rekla da je jedan od najstarijih evropskih gradova sa prebogatim kulturnim nasleđem i da značenje imena Beograd znači Beli grad-što nekako ima smisla. Zbog pozicije grada na Savi i Dunavu Beograd je bio sedište mnogih sukoba, a više od 14 puta bio je sravnjen sa zemljom, ali da se uvek dizao ponosno kao feniks iz pepela i da je ovo jedan od jako bitnih razloga da se Beograd poseti, pogotovo ako obožavate istoriju, a Beograd je prepun nje!

Pročitajte i  DAĆU VAM 200 DINARA KAD BUDEM IMAO: Potresna priča o deki koja je ratužila i razbesnela celu Srbiju

Navela je da je Srbija takođe poznata i po Nikoli Tesli jednom od najznačajnijih naučnika svih vremena kome možemo da zahvalimo na mnogo čemu i velikom broju izuma koji su olakšali našu današnjicu. Takođe treba da zahvalimo i Srbiji za reče vampir koja potiče odavde.

Ona je takođe ostala zadivljena sarmom i navela da je Srbija jedan od najvećih izvoznika malina i da ako koji slučajem volite džem od malina i često ga jedete maline su verovatno poreklom iz Srbije.

Pročitajte i  Legendarni pevač IZVADIO je 700 MARAKA i dao ih maloj Romkinji na ulici - Anegdota iz života Tome Zdravkovića vraća veru u dobrotu

Ono čime Srbija može da se još pohvali jeste i sport u kojem smo više nego uspešni. Naravno nema osobe koja nije čula za Novaka Đokovića, za koga kaže da je najbolji i da je njen omiljen igrač.

Možete da pogledate i video.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime