DEČAK ODRŽAO LEKCIJU O HUMANOSTI: Pismo jednog šestaka gradonačelniku Novog Beograda oduševiće i zadiviti čitavu Srbiju!

0
636

Miloš Radisavljević, učenik šestog razreda OŠ “Laza Kostić” na Novom Beogradu jednim gestom održao je svoj deci, pa i odraslima, lekciju o humanosti. Nakon dodele poklona za uspeh osnovcima, koja je organizovana od strane Gradske opštine Novi Beograd, odlučio je da uputi pismo njenom predsedniku Aleksandru Šapiću.

dečak
Foto: Milan Ilić, Alo

Za svoj odličan uspeh dečak je nagrađen tablet – uređajem, a u svom pismu obrazložio je zašto smatra da nije “pobednik” dostojan ovakvog poklona. Prenosimo ovo dirljivo pismo u celosti.

Dečak Miloš zahvalio se predsedniku Gradske opštine Novi Beograd na nagradi, a posebno na tome što mu je Aleksandar Šapić svojim sportskim primerom i primerom Humanitarne fondacije “Budi human” (čiji je A. Šapić osnivač i direktor) pokazao kada nagrada najviše vredi.

Pročitajte i  Чупамо га мислећи да је коров, а у ствари не знамо да је лек за многе болести

Svoj poklon – tablet odlučio je da pokloni nekom drugaru koji je korisnik Šapićeve humanitarne fondacije i koji se “bori za najveću nagradu” u životu.

Ovo pismo dečaka podstaklo je i druge javne ličnosti na društvenim mrežama da ukažu mladima na to šta su prave vrednosti i kako se postaje “glavna faca” u društvu. Podelite ovu priču kao primer ostalima i kao dokaz da ovakve priče plemenitog sadržaja i te kako zaslužuju da budu glavna vest svakog dana.

Pročitajte i  Моћна руска имена за девојчице и дечаке: Носе изузетно снажну поруку а популарна су и у Србији

Pogledajte i originalno pismo ovog velikog dečaka!


dečak

I ne zaboravite da kad god ste u prilici pošaljete sms poruku sa brojem 1 na 3030. Cena poruke je 100 din (PDV se ne naplaćuje, svi operateri su se odrekli svoje zarade). Budi human, sledi primer, pokaži na delu!

Opanak

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име