Добре вести за све туристе: Комплекс „Нова Бања“ у Врујцима богатији за 22 апартмана и нови ресторан

0
500

Бањско-рекреативни комплекс „Нова Бања Врујци“ проширио је своју туристичку понуду са 22 апартмана и  новим рестораном. Ресторан броји 220 места, а посетиоцима је на располагању и један од најмодернијих аква паркова у Србији, са 6 различитих тобогана.

Председник општине Мионица Бобан Јанковић обишао је бањско –рекреативни компплекс у Врујцима.

-Драго ми је што наша општина има људе који су пуни елана, ентузијазма и иновативности, који су вољни да унапређују своје пословање и самим тим развијају туристичку понуду наше општине. У Бањи Врујци ускоро почиње градња игралишта за децу. Радове у целости финансира општина Мионица. То је важан пројекат за унапређење туристичке понуде, али за унапређење детињства малишана из Врујаца, и свих села у Мионици која лети долазе да уживају у лепотама и чарима Бање Врујци. Верујем да ће до краја јуна и бити завршено. Мионички бисер, Бања Врујци добија нови и модернији изглед, а у нашој општини се свакодневно реализују постављени циљеви који засигурно доприносе бољем животном стандарду свих наших грађана. Такође за све ученике основних школа општина одобрава бесплатан улазак на базен СРЦ „Мионица“ – рекао је Јанковић.

Туристе у бањско-рекреативном комплексу „Нова Бања Врујци“ који се захвата  површину од 5 хектара очекују нови смештај, ресторан,  аква парк, 7 базена за различите узрасте и још много тога. На комплексу се може наћи лековита термална вода од 31ºCкао и лековито блато које се примењује још из 1931. године и показало се као делотворно у лечењу реуматолошких, кожних обољења, проширених вена и др.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име