Током јесени нећете желети да излазите из куће због ове серије домаће продукције

0
782

Октобар нам на наше мале екране доноси хит серију “Месо” која ће премијерно бити приказана на РТС-у. Сценарио потписује Никола Пејаковић, а режију Саша Хајдуковић.

месо
Фото: Banjaluka.com

Премијерно серија ће бити приказана 28.октобра у 9 часова на РТС-у. Има девет епизода, а у припреми је и истоимени дугометрежни филм. Главни јунаци серије су  Мирко и Славко.

Мирко је осредњи фудбалер на заласку каријере, са неизвесном будућношћу у спорту, који се враћа у родну Бањалуку где затиче дементну мајку, интровертног брата и девојку која, далеко од своје родне куће, вапи за пажњом и љубављу, тражећи их на погрешне начине.

Pročitajte i  Бакини савети за природно уклањање флека: Не оштећују тканину и биће вам злата вредни

Он затиче и још нешто – очеву роштиљницу “Код Рајка”, од чије славе је остала само репутација да су ћевапи ту “бољи од Мујиних”, иако је и њена судбина неизвесна, како због економских разлога, тако и због великих планова које за њу кују подједнако велики бизнисмени.

meso
Foto:Banjaluka.com

Један од њих је и Славко, Мирков другар из детињства, који се у животу свог некадашњег пријатеља поново појављује изненада, и то баш тада, у тренутку када му је најпотребнији. У девет епизода, њихове судбине ће бити у потпуности испреплетене и утицати на животне приче многих особа око њих, док Мирко и Славко сами траже свој пут до решења животних проблема, али и до одговора колико се људских вредности и даље скрива у њима.

Pročitajte i  Научници УПОЗОРАВАЈУ - Ово су НОВА 4 симптома короне! Појављују се ПРЕ температуре и кашља

Главну улогу тумачи Игор Ђорђевић, а поред њега глуме и Никола Пејаковић, Бранко Јанковић, Вук Костић, Марија Пикић, Факета Салихбеговић Авдагић, Николина Јелисавац, Љубиша Савановић, Томислав Трифуновић И Стојан Матавуљ и многи други.

lolamagazin.com

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име