У деспотовачком селу Милива, у непосредној близини излетишта Миливска клисура, извора реке Миливка и цркве посвећене Огњеној Марији налази се прелепа викендица у фантастичном окружењу. У сенци столетне шуме, са красно уређеним двориштем сместила се етно-кућа “Лека”, на самој обали реке која се протеже кроз цело двориште.

Идеално место за викенд у природи: Миливска клисура је прави рај на земљи

Кућа је ушушкана између реке и шуме, одвојена од осталих домаћинстава и одличан је избор за људе жељне мира и тишине.

Било које доба године да одаберете, без даха ће вас оставити амбијент нетакнуте природе, пријатне хладовине у време врелих летњих дана, пролећне шумске свежине или зимске идиле.

Кућа располаже једном спаваћом собом са француским креветом, великом дневном собом са креветом на расклапање, трпезаријом, комплетно опремљеном кухињом и наравно купатилом. Испред куће се налазе 2 велике терасе са столовима и клупама, а на располагању су и 2 роштиља и велики камин, печењара.

Миливска клисура чува благо из 15. века и предивно излетиште ком се враћа свако ко га једном посети

Ентеријер је аутентичан, уређен са пуно детаља у рустичном и етно стилу.

Кућа се може искористити и као база за посету другим туристичким дестинацијама које са налазе у близини као што су: манастир Манасија, Ресавска пећина, прелеп комплекс Лисине, водопад Велики Бук, Музеј угљарства у Сењском Руднику, Парк минијатура итд.

Сви српски манастири на једном месту – јединствена туристичка понуда Деспотовца

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име