U despotovačkom selu Miliva, u neposrednoj blizini izletišta Milivska klisura, izvora reke Milivka i crkve posvećene Ognjenoj Mariji nalazi se prelepa vikendica u fantastičnom okruženju. U senci stoletne šume, sa krasno uređenim dvorištem smestila se etno-kuća “Leka”, na samoj obali reke koja se proteže kroz celo dvorište.

Idealno mesto za vikend u prirodi: Milivska klisura je pravi raj na zemlji

Kuća je ušuškana između reke i šume, odvojena od ostalih domaćinstava i odličan je izbor za ljude željne mira i tišine.

Bilo koje doba godine da odaberete, bez daha će vas ostaviti ambijent netaknute prirode, prijatne hladovine u vreme vrelih letnjih dana, prolećne šumske svežine ili zimske idile.

Kuća raspolaže jednom spavaćom sobom sa francuskim krevetom, velikom dnevnom sobom sa krevetom na rasklapanje, trpezarijom, kompletno opremljenom kuhinjom i naravno kupatilom. Ispred kuće se nalaze 2 velike terase sa stolovima i klupama, a na raspolaganju su i 2 roštilja i veliki kamin, pečenjara.

Milivska klisura čuva blago iz 15. veka i predivno izletište kom se vraća svako ko ga jednom poseti

Enterijer je autentičan, uređen sa puno detalja u rustičnom i etno stilu.

Kuća se može iskoristiti i kao baza za posetu drugim turističkim destinacijama koje sa nalaze u blizini kao što su: manastir Manasija, Resavska pećina, prelep kompleks Lisine, vodopad Veliki Buk, Muzej ugljarstva u Senjskom Rudniku, Park minijatura itd.

Svi srpski manastiri na jednom mestu – jedinstvena turistička ponuda Despotovca

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime