Етно село “Азбука”: Савршено место да одморите душу и тело

0
546

Етно село Азбука смештено је у Тршићу, надомак Лознице. Осмишљено у духу српске традиције, Азбука негује и слави сећање на Вука Караџића, реформатора српског језика.
Тршић је још од давнина био обавезан излет за школарце, а данас може много тога да понуди свима који су заинтересовани да посете савршено место за предах и одмор у природи, одседну у традиционалним српским брвнарама и уживају у укусној српској храни овога краја.

Дрвени бунгалови чекају на вас

Савршено уклопљени у окружење, израђени од потпуно природних материјала, старе цигле и бибер црепа, бунгалови су аутентичан смештај за боравак у природи и изолацију од градске буке.
Етно комплекс „Азбука“ у понуди има 6 бунгалова за смештај својих гостију. Свака кућица може да смести до 4 особе и опремљена је комплетним дневним боравком, мини-баром, собом за спавање и купатилом и малом верандом са које се пружа прелеп поглед.

Бунгалови у етно селу Азбука

Отворени базен за вреле летње дане

У склопу етно села „Азбука“ гостима је на располагању велики базен и базен за децу, који су резервисани за госте смештене у бунгаловима.

Отворени базен у етно селу Азбука

За најмлађе ту је и дечије игралиште, тако да деци овде никада није досадно.

Дечје игралиште у етно селу Азбука

„Азбука“ има у плану да настави да се развија, тако да ускоро можемо да очекујемо спортске терене и да део етно села постане авантура парк за све узрасте.

Још садржаја за децу

Боравак у сваком селу незамислив је без домаћих животиња. Најмлађи се у домаћинству етно села Азбука могу упознати са стадом Романовски оваца и овном Добришом, а као посебан вид разоноде за децу, у понуди је дружење и часови јахања наших липицанера Леле и Манга, као и понија Ане, Мазе и Баће.

Понији за најмлађе

Нема доброг одмора без одличне хране

Храна у „Азбуци“ је локална, домаћа и традиционална. Домаћини са поносом нуде гостима најквалитетније органске домаће производе. За сваку препоруку су производи од меса мангулице које су гајене у природном окружењу. Немојте  пропустити да пробате кулен, пршут, сланину и кобасицу.

Домаћи производи од мангулице

Уколико желите да проведете викенд, одмор или да организујете дружење за ваше запослене у овом прелепом етно селу, детаљне информације, укључујући и цене, можете наћи на сајту етно села Азбука.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име